Évről évre egyre több cég csatlakozik támogatóink, partnereink táborához. Segítsen Ön és cége   is abban, hogy az önnálló 12. Épületeink és Műemlékeink konferencia költségeit csökkenteni tudjuk, így minél több érdeklődő részére legyen elérhető ez a nagyszerű szakmai rendezvény!

 Természetesen a támogatásért cserébe mi is adunk valamit. Az alábbi csomagok közül kiválaszthatja lehetőségeinek és igényeinek legmegfelelőbbet, valamint megismerheti a további marketing lehetőségeket (támogatóink kérhetik csak):

– Az előadások közötti szünetben levetítünk egy cégbemutatót maximálisan 2 percben (naponta egyszer)
– Az előadások közötti szünetben levetítjük egy termékének az ismertető videóját maximálisan 2 percben (naponta egyszer) 
– Bevezető áron helyezheti el az előzőekben említett videókat, a szeptember végétől induló „MÉRNÖKFÓRUM” Internetes építőipari oldalon, melyen interjúkat, szakcikkeket, továbbképzési lehetőségeket, konferenciáink kedvezményeit, egyéb más érdekességeket és jelentkezésük esetén az Önök reklám anyagát ismerhetik meg.
Ez utóbbiakkal kapcsolatosan (feltételek, költségek) keressenek minket a +3620/9432634 illetve a +3620/3567123 telefonszámok egyikén! 

Köszönjük az együttműködést!

  Amennyiben előadással együtt járó támogatói variációt választott, akkor kérjük, adja meg a
  konferenciára tervezett előadásának címét és az előadó nevét is. Ez a jelentkezés nem helyettesíti
  a konferencia hivatalos résztvevői jelentkezési lapját!


  Amennyiben Arany-, Ezüst- vagy Bronz fokozatú támogatást választott akkor kérjük, hogy meghivottaikat regisztrálják az alábbi űrlap segítségével és legkésöbb 2021.09.10. küldjék meg számunkra.
  Kérjük továbbá támogatóinkat, hogy jelentkezési lapjukat szintén töltsék ki és küldjék meg részünkre.

  A támogatói kiállítói, jelentkezés beküldése: 2021. 08. 27.
  PPT előadás beküldési határideje: 2021. 09. 20.

  Meghivottak regisztrációja

  Elérhető!